skip to Main Content

Viktória munkáit az Aegexnél láttuk meg, ahol elsőre megtetszettek a belső terek. Ők kötöttek össze minket, és így kezdődött el az együttműködés.

Fontos volt számunkra, hogy az új épületben a dolgozói közösség, illetve a látogatóink is otthonosan érezhessék magukat a terekben, illetve, hogy az tükrözze a cégünk modern felfogását. A munka elvárásainknak megfelelően valósult meg. Viktória számításba vette minden elképzelésünket. Komfortosan érezzük magunkat a falak között.

Kiemelnénk, hogy Viktória határozottan és korrektül tárgyalt a kivitelezőkkel. Rengeteg könnyebbséget jelentett számunkra, hogy nem nekünk kellett például a konyhabútorok kialakításával foglalkozni. Nagyon jó volt emellett, hogy leszervezte nekünk a találkozókat, hogy élőben is megnézhessük a bútorokat, anyagokat mielőtt kivitelezésre kerültek.

Viktória nagyon megbízható. Mindig pontosan érkezett a találkozókra és sose mondott le megbeszélést. Minden elvárásunk teljesült.

Kezdettől fogva jól érezzük magunkat az új épületben. Ez nagyrészt az otthonos kialakításnak és modern hangulatnak köszönhető. Olyan, mint amit elképzeltünk. Szívesen ajánlanánk másoknak is.

Z Elektronika Kft Pécs

Back To Top